top of page
IMG_20190621_1051007.jpg

Уморени от стандартното оборудване за игра? Време е да се възползвате от красивите естествени форми на Акация - основната съставка за уникалната детска площадка!

СКУЛПТУРНА КРАСОТА

Подход

Anchor 1
submarine.jpg

ФОКУС ВЪРХУ ТЕМАТИЧНИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ С ИСТОРИЯ, КОЯТО ЩЕ СЕ ПОМНИ ОТ ДЕЦАТА

Въз основа на визуалните изкуства и дизайна, ние правим детски площадки, които не само са изпълнени с физически предизвикателства, но вдъхновяват децата да играят, като на приключенска сцена, където има място за въображение. Дизайнът на детските площадки може да бъде разнообразен – теми и истории от всеки характер. Игралните площадки трябва преди всичко да вдъхновят децата да играят и да предизвикват двигателните си умения, както и въображението си. Целта е да създадем скулптури в градския пейзаж, които да разказват истории и карат хората да се усмихват само като ги гледат. Те стават забележителности на заобикалящата ги среда, което кара децата и възрастните да говорят за „среща с папагал“.

ПОДХОД

         СТЪПКИ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПЛОЩАДКА ГОТОВА ЗА ИГРА

4

Anchor 2

1

Свържете се с

нас

2

Скициране за изясняване на идеятa

 

Свържете се с нас и ни разкажете за вашата идея.

Също така ще ни бъде нужна следната информация:

  1. Каква е идеята/историята от която се интересувате

  2. За каква възраст трябва да бъде детската площадка

  3. Къде се намира и каки са околностите

  4. Колко е площта

  5. С какъв бюджет разполагате

Базирайки се на събраната информация, ние ще подготвим скици,  зa да тестваме идеята.

Срок: 1 – 3 седмици

Технически проект и производство

3

Доставка и

монтаж

4

 

Веднъж одобрен дизайна и идеята, ние ще подготвим технически файл, подходящ за производствени цели.

Срок: 2 – 4 седмици

 

Щом стоките бъдат произведени и готови за монтаж, ние ще се погрижим за тяхната доставка.

Срок: 1-2 седмици

Anchor 3
Peggys-Lighthouse-P1280192-B-22-10-2011-

След като сте се свързали с нас, изглежда, че сте на път да получите нещо по поръчка или да изберете съоръжения от моделната ни гама. Ако все още не сте решили относно всички подробности около идеята си, нашите специалисти архитекти и дизайнери са насреща, за да ви помогнат. С удоволствие ще обсъдим всичко, което е свързано с добрата детска площадка и ще скицираме вашите идеи. Този процес обикновено отнема между 1 и 3 седмици в зависимост от периода на годината и скоростта на комуникация. 

За стандартизирани продукти кликни тук.

ИЗЯСНЯВАНЕ НА ИДЕЯТА

СКИЦИРАНЕ НА ВАШАТА ИДЕЯ

Скициране на вашата идея е творчески процес и представя основите, върху които за напред ще се работи до сбъдване на проекта. 

playground concept_II p.24.jpg
Anchor 4

3D МОДЕЛИРАНЕ

3д моделиране на идеята е процес, който ще добави живот на проектното предложение. В тази фаза клиента ще може подробно да се запозане с разработката, като види в дълбочина детайлите около изделията.

3302.jpg

ПРОИЗВОДСТВО

Производството започва след одобрение на проекта и по график от ръководителя на производството. В зависимост от капацитета може да варира между 2 седмици за стандартните продукти до 2 месеца за продуктите по поръчка. Нашите умели майстори и дизайнери работят в тясно сътрудничество по време на целия процес, за да гарантират, че нашите детски площадки и оборудване за детски площадки стават забавни и безопасни. Одобреният дизайн се превръща в технически чертежи ,  а след това и в реалност. Над 90% от съоръженията за игра са ръчно изработени. И защо? Защото ние сме посветени на добрия дизайн и даваме на децата най-доброто възможно оборудване за игра.

IMG_20190323_133701.jpg
Anchor 6
IMG_20190929_171816_resized_20200405_012
ПАКЕТИРАНЕ И ТРАНСПОРТ
Една седмица преди стоките да са готови за изпращане, ще Ви информираме, за да се подготвите получаване. Повечето от произведените от нас продукти са високи и големи, но винаги са направени така, че да се поберат в стандартен камион или контейнер. Има два варианта за опаковане на продукти, които можем да предложим за оптимизация на транспорта - сглобени и разглобени. Всеки стандартен продукт, който произвеждаме, се предлага със схема на сглобяване и обикновено може да бъде сглобен от всеки средно квалифициран работник.
Anchor 7

SUSTAINABILITY

УСТОЙЧИВОСТ

IMG_20190211_1628391.jpg

Носещи конструкции:

Акация, Дъб, шперплат бреза, стомана

Земен монтаж:

Акация или горещо поцинкована стомана

Финишна обработка:

Масла OSMO или боя на водна основа

Платоформи, панели, покриви:

Акация или сух Дъб

Anchor 8

ГАРАНЦИИ

bottom of page